πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Flying with a Toddler – Love.Laugh.Explore.

πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Ξέρω ότι είχα καλύψει στο παρελθόν συμβουλές για το Flying with an Infant, αλλά μετά από 4 πτήσεις μετ' επιστροφής μόνο με εμένα και το παιδί μου 15 μηνών, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για μια νέα ανάρτηση γιατί τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα όταν το μικρό σας είναι κινητό!

Συμπέρασμα – το να ταξιδέψεις με ένα μικρό παιδί είναι πολύ πιο δύσκολο από το να ταξιδέψεις με ένα βρέφος – οπότε πετάξτε όσο μπορείτε με αυτό το μωρό και μην το ιδρώνετε!

πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Σχεδιάστε εκ των προτέρων

Αυτό ήταν για πρώτη φορά στη δημοσίευση Infant, οπότε θέλω να το αναφέρω πρώτα εδώ. Όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό, ο προγραμματισμός γύρω από τον υπνάκο και ο χρόνος ταΐσματος όταν ήταν δυνατόν ήταν μια τεράστια βοήθεια. Με ένα μικρό παιδί, δεν έχει τόση διαφορά. Εάν έχετε ένα παιδί που θα αποκοιμηθεί εύκολα σε ένα αεροπλάνο, τότε το να έχει μια αργά τη νύχτα πτήση μπορεί να είναι καλό για αυτό να κοιμηθεί – ωστόσο, το ξύπνημα και η μετάβαση στα καταλύματα σας στο τέλος μπορεί να είναι δύσκολη. Υπάρχουν σχεδόν ίσα πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα ανά πάσα στιγμή. Προσωπικά, δεν θέλω πολύ νωρίς ή καθυστερημένες πτήσεις, γιατί ως γονιός πιθανότατα δεν θα προλάβετε να κοιμηθείτε καθόλου στην πτήση, οπότε προτιμώ να είμαι ξεκούραστος.

Βρεφικά ρούχα

Όταν ταξίδευα σόλο, επέλεξα ακόμα να φορώ μωρά. Ήθελα να έχω τα χέρια μου ελεύθερα και επίσης να βεβαιωθώ ότι ήταν δεμένη. Επίσης, δεν ήθελα να ασχοληθώ με τον έλεγχο της πύλης ενός καροτσιού (παρόλο που αυτό Έχω χωρέσεις στον κάδο απορριμμάτων) ή πρέπει να βρω ανελκυστήρες για καρότσια. Ήταν σίγουρα λίγο περισσότερο καταπόνηση στην πλάτη μου να έχω 25 λίβρες μπροστά, μια βαριά τσάντα πάνας στο πίσω μέρος και την τσάντα μου στο χέρι, αλλά εξακολουθώ να νιώθω ότι ήταν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να το χειριστώ όλα.

Διαβάστε περισσότερα  Τα 4 κομμάτια που χρειάζεστε όταν ταξιδεύετε την Άνοιξη

πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Συσκευασία έξτρα

Σνακ και παιχνίδια, συσκευάστε όλα τα σνακ και τα παιχνίδια. Θα αναφέρω εδώ ότι επιλέξαμε να κάνουμε μηδενικό χρόνο οθόνης πριν από την ηλικία των 2 ετών και έτσι δεν έχουμε ταινίες/ipads/παιχνίδια κινητού τηλεφώνου για εκείνη στα ταξίδια. Φέρνω πολλά μικρά παιχνίδια που έχουν πολλά κουμπιά και δεν είναι πολύ αντιπαθητικά, και πολλά βιβλία. Ενώ τα λούτρινα ζωάκια και οι κουβέρτες είναι ωραία στις βόλτες με το αυτοκίνητο, δεν ήθελα να ασχοληθώ με το πόσο λερώνονται όταν πέφτουν στο έδαφος. Τα παιχνίδια και τα βιβλία σκουπίζονται εύκολα.

πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Οι Cheerios είναι ο καλύτερος φίλος σας γιατί μπορείτε να τραβήξετε αυτό το σνακ για λίγο. Παρόλο που δεν τρώει πουρές πουρέ στο σπίτι, τα έχω πάντα στο σακουλάκι για ταξίδι, ώστε αν χάσουμε τις κανονικές ώρες των γευμάτων της, μπορώ να της βάλω λίγο φαγητό στο στομάχι της γρήγορα πριν πεινάσει.

Βεβαιωθείτε οπωσδήποτε ότι έχετε αρκετά ρούχα και πάνες για μερικές μέρες – μιλώντας ως κάποια που έπρεπε να περάσει τη νύχτα στο αεροδρόμιο με την 15 μηνών της, ήμουν τόσο ευγνώμων που είχα περισσότερα από αρκετά από τα απαραίτητα.

Μπουκάλια νερού και γάλα – με τις αεροπορικές εταιρείες να συνεχίζουν την υποβαθμισμένη υπηρεσία μετά τον COVID, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει όλα τα ποτά σας για εσάς. Φέρτε όσα μπουκάλια νερό και γάλα μπορείτε/χρειάζεστε (αυτό σας εξοικονομεί χρήματα).

Φέρτε προμήθειες καθαρισμού

Παρόλο που το παιδί σας θα ρίξει αναπόφευκτα ένα cheerio στο πάτωμα του αεροπλάνου και θα το σηκώσει για να φάει, εξακολουθώ να προσπαθώ να τα κατεβάσω πρώτα με το Clorox. Φέρνω μια σακούλα μαντηλάκια με φερμουάρ και απλώς σκουπίζω όλα όσα μπορεί να δει/αγγίξει.

Διαβάστε περισσότερα  Νέα νομοθεσία που στοχεύει να εισαγάγει ανταγωνισμό στην υπεράκτια αγορά αιολικής ενέργειας της Βιρτζίνια θα μπορούσε να προκαλέσει επανεξέταση της μονοπωλιακής ισχύος της Dominion

Ετοιμαστείτε να περπατήσετε

Η περιπατητής μου που μόλις μετακινήθηκε βαρέθηκε να κάθεται με τα παιχνίδια και τα βιβλία της σε κάθε πτήση και τελικά θέλησε να ΚΙΝΗΘΕΙ. Όταν είχαμε ένα κάθισμα στο παράθυρο, ήταν λίγο πιο παγιδευμένη και έτσι την έβαλα να σταθεί ανάμεσα στα πόδια μου και να παίξει με τα παιχνίδια της στο κάθισμά μου. Όταν είχαμε κάθισμα στον διάδρομο, ήταν λιγότερο εύκολο να την κρατήσουμε συγκρατημένη, οπότε καταλήξαμε να κάνουμε γύρους πάνω και κάτω στο διάδρομο όταν η ταμπέλα της ζώνης ασφαλείας ήταν κλειστή. Οι περισσότεροι επιβάτες δεν φαινόταν να τους πειράζει και της ανταποκρινόντουσαν με το χέρι όταν εκείνη έκανε το χέρι σε όλους καθώς περπατούσαμε. Πάντα φρόντιζα να μην βρισκόμασταν στο δρόμο της αεροσυνοδού, αλλά φαινόταν ότι ήταν ένας καλός τρόπος για να βγάλω ενέργεια και να την κρατήσω από το να αγχωθεί στην πτήση. Και πάλι αυτό είναι πιθανότερο να συμβεί εάν επιλέξετε να μην χρησιμοποιήσετε και οθόνες σε αυτή την ηλικία.

Όταν ήμασταν στο αεροδρόμιο, εφόσον δεν ήμασταν βιαστικοί ή στο δρόμο, την άφησα επίσης να περπατήσει πολύ για να πάρει περισσότερη ενέργεια πριν την πτήση. Κάναμε κύκλους γύρω από την περιοχή αναμονής για 15-20 λεπτά μερικές φορές.

πετώντας με ένα μικρό παιδί - lovelaughexplore.com από την kali jean

Δώστε στον εαυτό σας Χάρη και Υπομονή

Σε μια από τις «σόλο» πτήσεις μου με την Galia η πτήση μας καθυστέρησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και η αεροπορική εταιρεία δεν μπορούσε να πάρει το κάθισμά μας κάτω από το αεροπλάνο. Το μάθημα εδώ *μπορεί* να είναι να ελέγχετε πάντα το κάθισμά σας στην πύλη – πράγμα που θα σήμαινε ότι αγνοείτε όσα είπα παραπάνω σχετικά με το να φοράτε μωρά και χρησιμοποιείτε το καρότσι. Νομίζω ότι η χρήση ενός καροτσιού έχει νόημα μερικές φορές, όπως αν έχετε μεγάλες διακοπές. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα καροτσάκια ή τους ιμάντες του καθίσματος αυτοκινήτου για να το συνδέσετε στη χειραποσκευή σας.

Διαβάστε περισσότερα  Μεγαλώνοντας ένα παιδί χωρίς χρόνο οθόνης

Αλλά πίσω στη χάρη και την υπομονή – περάσαμε τη νύχτα σε ένα παγκάκι στο αεροδρόμιο. Ήμουν τόσο ευγνώμων που απέκτησα το Baby Bjorn γιατί την κράτησα δεμένη μέσα σε αυτό όλη τη νύχτα για να μην απομακρυνθεί. Μείναμε στις συμβουλές που ανέφερα παραπάνω, σνακ, βιβλία, παιχνίδια και περπάτημα όταν δεν κοιμόταν για τις 5 συνολικά ώρες που είχε στο αεροδρόμιο (εγώ πήρα 2;). Επέλεξα ακόμα να κρατήσω μακριά τις οθόνες και ενώ θα σεβόμουν την επιλογή οποιουδήποτε να σκάσει ένα τηλέφωνο στις 7 το πρωί μετά από κανένα ύπνο, θέλω απλώς να σας ενημερώσω ότι αν θέλετε να ταξιδέψετε χωρίς χρόνο οθόνης, ΜΠΟΡΕΙΤΕ να το κάνετε. μην απογοητεύεσαι.

Όταν πρόκειται να ταξιδέψετε με ένα μικρό παιδί, απλώς κάντε το και αφοσιωθείτε. Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να σας βοηθήσουν και θα σας προσφέρουν όποια βοήθεια μπορεί να χρειαστείτε. Αν δεν έχουν, τότε προφανώς δεν έχουν παιδιά και δεν ήταν ποτέ παιδιά. -__-

Xx

Κάλι