782: Αίθριο Farming – Καλλιέργεια τροφίμων σε γλάστρες και δοχεία – A Rosie Replay

782: Αίθριο Farming – Καλλιέργεια τροφίμων σε γλάστρες και δοχεία – A Rosie Replay

778: Αποθηκεύστε αυτούς τους σπόρους, είναι πιο εύκολο από όσο νομίζετε

A Rosie on the House Radio Show Replay.

Σε αυτήν την εκπομπή:

Τι θα γινόταν αν η γεωργία θα μπορούσε να είναι απλή; Μερικές γλάστρες στο αίθριο, είτε πίσω είτε μπροστά και καλλιεργείτε φαγητό για τον εαυτό σας και τη γειτονιά. Συμμετοχή Greg καθώς συνομιλεί μαζί του Κάρι Σπένσερ σχετικά με το Patio Farming και πώς να το κάνετε. Είναι πραγματικά τόσο απλό.


Ελάτε μαζί μας για την επόμενη μετάδοση ή ακούστε μια επανάληψη μέσω των επεισοδίων podcast μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας σχετικά με την καλλιέργεια τροφίμων στην τοπική έρημο και θα αποκτήσετε νέες προοπτικές για το τοπικό σας σύστημα διατροφής.

Μεταδίδεται κάθε τέταρτο Σάββατο στις:
KTAR NEWS Phoenix 8-11 π.μ KNST Tucson 10-11 π.μ
Country 93,5 Flagstaff 8-11 π.μ KGVY Green Valley 8-11 π.μ

Τι είναι το Rosie On the House Radio Show; – Η Rosie on the House είναι μια εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή πατέρα και γιου συμβουλές για τη βελτίωση του σπιτιού που βρίσκονται στο αρκετούς βασικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Αριζόνα. Το είναι μια αξιόπιστη πηγή συμβουλών και τεχνογνωσίας για τη βελτίωση του σπιτιού. Η Rosie και ο Romey Romero το θεωρούν τιμή και ευθύνη, ένα συναίσθημα που μοιράζεται ο Greg.

Το τέταρτο Σάββατο κάθε μήνα, ο Farmer Greg θα μιλήσει για όλες τις πτυχές της κηπουρικής και της αστικής γεωργίας στα κλίματα της Αριζόνα…

Συμβουλές κηπουρικής * Κοτόπουλα * Κομποστοποίηση

Έξυπνες συμβουλές ποτίσματος * Οπωροφόρα δέντρα * Εξοικονόμηση σπόρων

Sonoran Desert Weather * Permaculture Tidbits


Γίνετε προστάτης του Urban Farm και ακούστε περισσότερα από 850 επεισόδια του Podcast του Urban Farm χωρίς διαφημίσεις. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη.

Διαβάστε περισσότερα  Τριήμερο Δρομολόγιο Νάπα - Love.Laugh.Explore.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΑΣ;

Η ομάδα Urban Farm προσφέρει συμβουλές μέσω τηλεφώνου ή ζουμ. Αποκτήστε τα οφέλη μιας εξατομικευμένης ανάλυσης χώρου κήπου και αυλής χωρίς το κόστος των χρεώσεων ταξιδιού. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον Γκρεγκ, τον Τζάνις ή τον Ρέι για να λάβετε σχόλια με βάση την περμακουλτούρα.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

*Αποκάλυψη:
Μερικοί από τους συνδέσμους στις σημειώσεις και τις αναρτήσεις ιστολογίου για την εμφάνιση του podcast είναι σύνδεσμοι συνεργατών και εάν τους περάσετε για να κάνετε μια αγορά, θα κερδίσουμε μια ονομαστική προμήθεια στο χωρίς κόστος για εσάς. Προσφέρουμε συνδέσμους προς αντικείμενα που προτείνουν οι καλεσμένοι του podcast και οι προσκεκλημένοι συγγραφείς ως υπηρεσία στο κοινό μας και αυτά τα στοιχεία δεν επιλέγονται λόγω της προμήθειας που λαμβάνουμε από τις αγορές σας. Γνωρίζουμε ότι η απόφαση είναι δική σας και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

The post 782: Atio Farming – Growing Food in Pots and Containers – A Rosie Replay εμφανίστηκε πρώτα στο The Urban Farm.