782: Αίθριο Farming – Καλλιέργεια τροφίμων σε γλάστρες και δοχεία – A Rosie Replay

762: Denali Canning για το μέλλον της συντήρησης του σπιτιού.

762: Denali Canning για το μέλλον της συντήρησης του σπιτιού.

Χτίζοντας ένα μονοπάτι για την καλύτερη συντήρηση και διατήρηση των τροφίμων.


Σε αυτό το Podcast:

Σε αυτό το Podcast: Δύο φίλοι Πρίγκιπας Σινγκ και Τρεντ Pezzano μοιράζονται το ταξίδι τους για να φέρουν στη ζωή μια μικρή επιχείρηση με μεγάλους κοινοτικούς στόχους! Ως ιδρυτές της Denali Canning, έχουν επικεντρωθεί στην οικοδόμηση μιας σχέσης με τους πελάτες συντήρησης σπιτιού τους και έχουν απολαύσει πραγματικά τα αποτελέσματα. Έχουν μια μεγάλη ενέργεια και μια υπέροχη ιστορία.


Γίνετε προστάτης του Urban Farm και ακούστε περισσότερα από 850 επεισόδια του Podcast του Urban Farm χωρίς διαφημίσεις. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη.

Ο καλεσμένος μας:

Ο Prince είναι ο οραματιστής συνιδρυτής της Denali Canning, σε μια αποστολή να πυροδοτήσει την αγάπη σας για τη συντήρηση και την παρασκευή του καλύτερου φαγητού για τις οικογένειές σας! Με μια βαθιά δέσμευση για την προώθηση μιας ακμάζουσας κοινότητας, τη σύνδεση με μυαλά με επιρροή και την επιμέλεια προϊόντων κορυφαίας κατηγορίας.

Ο Τρεντ, είναι ο συνιδρυτής της Denali Canning και ένας είδος υπερήρωα που εργάζεται κυρίως στα παρασκήνια – πάντα πιέζει για προϊόντα που αγγίζουν το γλυκό σημείο μεταξύ πρακτικότητας, ποιότητας και καλής παλιομοδίτικης διασκέδασης. Η αποστολή του Trent είναι να φέρει μια δόση χαράς στην αυτάρκεια και να βοηθήσει στη διαμόρφωση μιας ζωντανής, ανθεκτικής κοινότητας σύγχρονων οικιακών με τα καλύτερα προϊόντα κονσερβοποίησης και συντήρησης στην κατηγορία.

Η Denali Canning είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε για να καλλιεργήσει μια κοινότητα δημιουργικότητας, ανοιχτού μυαλού και εγκάρδιας εξυπηρέτησης μέσω της συντήρησης των τροφίμων. πιστεύουν ότι το φαγητό και η οικογένεια ισοδυναμούν με ελευθερία και ο Ντενάλι έχει μια αποστολή να σας βοηθήσει στην πορεία προς την καλύτερη κονσερβοποίηση, συντήρηση και στέγαση – κάθε μέρα!.

Διαβάστε περισσότερα  Η Ιστορία Γέννησης της Καισαρικής Τομής - Love.Laugh.Explore.

Ακούστε και μάθετε για:

  • Αρχική προέκυψε το όνομα Denali Canning
  • Ανάφλεξη της φωτιάς στο σπίτι και πάλι
  • Τα νέα προϊόντα που άρχισαν να προσφέρουν

«Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη τάση για πιο υγιή, πιο βιώσιμη διαβίωση σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ειδικά σε περιόδους ταραγμένης έναρξης της πανδημίας»

  • Πώς κάνουν την Denali Canning μια εταιρεία που να την πιστεύει
  • Μια περιπέτεια μάρκετινγκ σε μια εκδήλωση για το σπίτι που τους βοήθησε να επικεντρωθούν στους πελάτες αντί να πουλήσουν.
  • Πολλά έχουν για τους ακροατές μας

Σύσταση του Prince's Book:

Σκεψου και ΓΙΝΕ πλουσιος από τον Napoleon Hill

Σύσταση βιβλίου Trent:

Πώς να κερδίσετε φίλους και να επηρεάσετε τους ανθρώπους από τον Dale Carnegie

UrbanFarm.org/DenaliCanning


Γίνετε προστάτης του Urban Farm και ακούστε περισσότερα από 850 επεισόδια του Podcast του Urban Farm χωρίς διαφημίσεις. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη.

*Αποκάλυψη:
Μερικοί από τους συνδέσμους στις σημειώσεις και τις αναρτήσεις ιστολογίου για την εμφάνιση του podcast είναι σύνδεσμοι συνεργατών και εάν τους περάσετε για να κάνετε μια αγορά, θα κερδίσουμε μια ονομαστική προμήθεια στο χωρίς κόστος για εσάς. Προσφέρουμε συνδέσμους προς αντικείμενα που προτείνουν οι καλεσμένοι του podcast και οι προσκεκλημένοι συγγραφείς ως υπηρεσία στο κοινό μας και αυτά τα στοιχεία δεν επιλέγονται λόγω της προμήθειας που λαμβάνουμε από τις αγορές σας. Γνωρίζουμε ότι η απόφαση είναι δική σας και αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΣΑΣ;

Η ομάδα Urban Farm προσφέρει συμβουλές μέσω τηλεφώνου ή ζουμ. Αποκτήστε τα οφέλη μιας εξατομικευμένης ανάλυσης χώρου κήπου και αυλής χωρίς το κόστος των χρεώσεων ταξιδιού. Μπορείτε να συνομιλήσετε με τον Γκρεγκ, τον Τζάνις ή τον Ρέι για να λάβετε σχόλια με βάση την περμακουλτούρα.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

The post 762: Denali Canning On The Future Of Home Preservation. εμφανίστηκε πρώτα στο The Urban Farm.