Οι καλύτεροι πάροχοι φοιτητικών δανείων για το 2024

Οι καλύτεροι πάροχοι φοιτητικών δανείων για το 2024

Όταν πρόκειται για τη χρηματοδότηση της εκπαίδευσής σας, το σωστό φοιτητικό δάνειο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες επιλογές για το 2024, που κυμαίνονται από ευέλικτες επιλογές έως ευνοϊκά επιτόκια, καθώς αναλύουμε τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους ακαδημαϊκούς σας στόχους χωρίς να σπάσετε τα χρήματα.

Τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια μπορούν να σας βοηθήσουν να δανειστείτε χρήματα για το κολέγιο χωρίς να χάσετε. Το κάνουν αυτό προσφέροντας ανταγωνιστικά επιτόκια, δίκαιους όρους αποπληρωμής και ευέλικτες μηνιαίες πληρωμές που μπορούν να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής και τον προϋπολογισμό σας.

Ενώ οι περισσότεροι δανειολήπτες θα πρέπει πρώτα να επικεντρωθούν στα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, οι ιδιωτικοί δανειστές φοιτητών μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε τα κενά χρηματοδότησης, ώστε να μπορέσετε να περάσετε το σχολείο και να αποφοιτήσετε εγκαίρως. Εάν ψάχνετε για ένα φοιτητικό δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες επτά εταιρείες προτείνουμε, τον τύπο των φοιτητικών δανείων που προσφέρουν και λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις.

Οι επιλογές μας για τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια

Καλύτερα φοιτητικά δάνεια – Κριτικές δανειστών

Οι παρακάτω κριτικές εξηγούν πώς λειτουργούν τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια, ποιες εταιρείες και διαδικτυακοί δανειστές τους προσφέρουν και τα κύρια χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματά τους.

College Ave προσφέρει ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και για γονείς που θέλουν να λάβουν δάνεια για να βοηθήσουν τα παιδιά τους να περάσουν το κολέγιο. Τα επιτόκια είναι άκρως ανταγωνιστικά και τα φοιτητικά του δάνεια δεν συνοδεύονται από τέλη προέλευσης, χωρίς πρόστιμα προπληρωμής και χωρίς κρυφές χρεώσεις κανενός είδους.

Εάν ο μαθητής παρακολουθεί ένα κατάλληλο ίδρυμα, μπορεί να υποβάλει αίτηση για $1.000 ή μέχρι το συνολικό κόστος παρακολούθησης. Οι προπτυχιακοί φοιτητές που χρειάζονται μεγαλύτερο ποσό μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο πολυετές πρόγραμμα δανείου Peace of Mind.

Αυτή η εταιρεία φοιτητικών δανείων δίνει επίσης τη δυνατότητα στους δανειολήπτες να συμπληρώσουν ολόκληρη την αίτηση φοιτητικού δανείου στο διαδίκτυο και προσφέρει μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να δανειστείτε, ποια θα είναι η μηνιαία πληρωμή σας και πολλά άλλα . Τα περισσότερα φοιτητικά δάνεια College Ave διαθέτουν επίσης πολλαπλές επιλογές αποπληρωμής που μπορούν να διαρκέσουν για πέντε χρόνια, οκτώ χρόνια, 10 χρόνια ή 15 χρόνια.

Τέλος, οι φοιτητές μπορούν να αποφασίσουν πότε θα αρχίσουν να πραγματοποιούν πληρωμές για τα ιδιωτικά φοιτητικά τους δάνεια μέσω της College Ave. Μπορούν να επιλέξουν να κάνουν αμέσως πληρωμές τόκων και κεφαλαίου, αλλά μπορούν επίσης να επιλέξουν να κάνουν πληρωμές τόκων, κατ' αποκοπή πληρωμές ή να αναβάλουν τις πληρωμές δανείων συνολικά σε περίοδο χάριτος μέχρι μετά την αποφοίτησή τους.

Splash Financial είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης δανείων που διευκολύνει τις αγορές και τη σύγκριση των επιτοκίων για δάνεια μαθητών εντός σχολείου και καλύτερη αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου προϊόντα. Τα επιτόκια και οι όροι του είναι άκρως ανταγωνιστικά, και οι αιτούντες μπορούν ακόμη και να ελέγξουν τα επιτόκια τους στο διαδίκτυο χωρίς καμία επίδραση στο πιστωτικό αποτέλεσμά τους.

Εάν έχετε 100 χιλιάδες φοιτητικό χρέος ή περισσότερο, αξίζει να σημειωθεί ότι η αναχρηματοδότηση με μια εταιρεία όπως η Splash Financial θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χιλιάδες δολάρια σε τόκους, να ξεφορτωθείτε το χρέος πιο γρήγορα ή και τα δύο.

Διαβάστε περισσότερα  Ανακεφαλαίωση τέταρτου τριμήνου - Love.Laugh.Explore.

Αυτή η εταιρεία εστιάζει ειδικά σε προϊόντα αναχρηματοδότησης φοιτητικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών αναχρηματοδότησης για χρέη ιατρικής σχολής. Μόλις εισαγάγετε ορισμένες βασικές πληροφορίες στο διαδίκτυο, θα εμφανιστεί μια σειρά από προσφορές δανείων που έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν για τις ανάγκες σας.

Σημειώστε ότι οι χαμηλότερες τιμές από το Splash Financial περιλαμβάνουν έκπτωση 0,25% για αυτόματη πληρωμή. Δεδομένου ότι δεν είναι άμεσος δανειστής, θα πρέπει να ερευνήσετε μεμονωμένους δανειστές που προσφέρονται μέσω της πλατφόρμας προτού προχωρήσετε.

Σάλι Μέι προσφέρει φοιτητικά δάνεια για προπτυχιακούς φοιτητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές και άτομα που συμμετέχουν σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης. Τα φοιτητικά δάνεια επαγγελματικής κατάρτισης είναι ιδιαίτερα μοναδικά επειδή λειτουργούν καλά για φοιτητές που παρακολουθούν μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης ή πιστοποιητικών σε τομείς όπως οι μαγειρικές τέχνες και η αεροπορία, ωστόσο εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές και όρους.

Τα φοιτητικά δάνεια Sallie Mae δεν απαιτούν τέλη προέλευσης και δεν έχουν κρυφές χρεώσεις. Οι δανειολήπτες μπορούν επίσης να λάβουν τέσσερις μήνες δωρεάν πρόσβαση στο Chegg Study ως πελάτης και υπάρχουν επιλογές εντός του σχολείου και αναβολής πληρωμής για να διαλέξουν. Η Sallie Mae επεκτείνει ακόμη και τα δανειακά της προϊόντα σε φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι στο κολέγιο για λιγότερο από ημίχρονο, κάτι που δεν συμβαίνει με πολλούς άλλους δανειστές σε αυτή τη θέση.

Ανακαλύπτω προσφέρει προπτυχιακά φοιτητικά δάνεια, δάνεια μεταπτυχιακών σχολών, φοιτητικά δάνεια για γονείς και αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων σε επιλέξιμους δανειολήπτες. Οι τιμές και οι όροι του είναι από τους καλύτερους στην αγορά σήμερα, και οι αιτούντες μπορούν να συμπληρώσουν την πλήρη αίτηση δανείου ηλεκτρονικά και από την άνεση του σπιτιού τους.

Τα φοιτητικά δάνεια από το Discover συνοδεύονται επίσης από έκπτωση αυτόματης πληρωμής και μπορείτε να δικαιούστε εφάπαξ ανταμοιβή μετρητών 1% του ποσού του δανείου, όταν μπορείτε να αποδείξετε ένα ελάχιστο GPA 3,0 (ή ισοδύναμο). Επίσης, σημειώστε ότι προσφέρονται πολλαπλά προγράμματα αποπληρωμής δανείων και ότι οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσουν τις πληρωμές κατά τη διάρκεια του σχολείου ή να τις αναβάλουν μέχρι να αποφοιτήσουν.

SoFi είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που προσφέρει τραπεζικά και επενδυτικά προϊόντα, προσωπικά δάνεια, και φοιτητικά δάνεια. Ειδικότερα, οι προσφορές φοιτητικών δανείων είναι αρκετά ευρείες, δεδομένου ότι οι δανειολήπτες μπορούν να συνάψουν προπτυχιακά δάνεια, δάνεια μεταπτυχιακών σχολών, γονικά δάνεια ή δάνεια φοιτητικής αναχρηματοδότησης.

Τα μέλη του SoFi αποκτούν πρόσβαση σε μια σειρά από προνόμια, όπως έξι μήνες Best of Evernote και ένα πρόγραμμα επιβράβευσης. Για να προσθέσουν πόντους, τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να διαχειρίζονται τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις πιστωτικές κάρτες, τις πληρωμές δανείων ή τις επενδύσεις τους.

Σημειώστε ότι η SoFi προσφέρει το δικό της πρόγραμμα προστασίας κατά της ανεργίας που καθιστά δυνατή την προσωρινή παράλειψη πληρωμών όταν αντιμετωπίζετε οικονομικές δυσκολίες. Διατίθενται εκπτώσεις αυτόματης πληρωμής και οι δανειολήπτες μπορούν να επιλέξουν να αποπληρώσουν τα φοιτητικά τους δάνεια για πέντε, επτά, 10 ή 15 χρόνια.

Το SoFi επιτρέπει επίσης στους πιθανούς δανειολήπτες να ελέγχουν τις τιμές τους στο Διαδίκτυο χωρίς καμία επίδραση στα πιστωτικά τους σκορ. Εάν αποφασίσουν να υποβάλουν αίτηση, ολόκληρη η διαδικασία υποβολής αίτησης πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Λάβετε υπόψη ότι οι διεθνείς φοιτητές (ακόμα και αν είναι μόνιμοι κάτοικοι) δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συνυπογράφοντα.

Διαβάστε περισσότερα  Exploring Enchant Christmas - Love.Laugh.Explore.

Οδηγός φοιτητικού δανείου

Άμεσα επιδοτούμενα, μη επιδοτούμενα δάνεια, μητρικά συν δάνεια, σταθερά ή μεταβλητά επιτόκια… η τεράστια ποικιλία τύπων δανείων και σχετικών πληροφοριών μπορεί να είναι συντριπτική, και με το συνολικό κόστος φοίτησης στο κολέγιο τόσο ακριβό, οι πιθανότητες είναι ότι θα χρειαστείτε βοήθεια. Είτε αναρωτιέστε πώς λειτουργούν τα φοιτητικά δάνεια ή απλά προσπαθείς να αποφύγεις απάτες με φοιτητικά δάνειατο καλύτερο στοίχημά σας είναι να οπλιστείτε με όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε.

Ο οδηγός μας για φοιτητικά δάνεια θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γνωρίζετε για τα καλύτερα ιδιωτικά φοιτητικά και ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, πώς διαφέρουν και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προτού αποφασίσετε ποια επιλογή φοιτητικού δανείου είναι πιο λογική για εσάς .

Ομοσπονδιακά έναντι ιδιωτικών φοιτητικών δανείων

Τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια υποστηρίζονται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, ενώ τα ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια προσφέρονται ανεξάρτητα μέσω ιδιωτικών εταιρειών φοιτητικών δανείων. Σε γενικές γραμμές, τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πρώτα, καθώς συνοδεύονται από ομοσπονδιακές προστασίες, όπως αναβολή και ανοχή, καθώς και την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε σχέδια αποπληρωμής με βάση το εισόδημα και άλλα προγράμματα συγχώρεσης.

Τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια περιορίζουν το ποσό που μπορεί να δανειστεί κάθε φοιτητής κάθε χρόνο (και κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής του σταδιοδρομίας) ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος, τον τύπο του δανείου, εάν πρόκειται για προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό φοιτητικό δάνειο και εάν ο δανειολήπτης είναι εξαρτώμενος ή ανεξάρτητος φοιτητής.

Τα ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια χρησιμοποιούνται συνήθως από δανειολήπτες φοιτητικών δανείων που έχουν αξιοποιήσει όλη τη διαθέσιμη ομοσπονδιακή οικονομική βοήθεια που τους παρέχεται, συμπεριλαμβανομένων των ομοσπονδιακών φοιτητικών δανείων. Πολλοί δανειολήπτες αναχρηματοδοτούν επίσης ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια με ιδιώτες δανειστές ή πιστωτικές ενώσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν χαμηλότερα επιτόκια, καλύτερους όρους δανείου σύμφωνα με τις οικονομικές τους ανάγκες ή ακόμη και για εξυγίανση χρέους.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η αναχρηματοδότηση ομοσπονδιακών δανείων με ιδιώτη δανειστή σημαίνει να παραιτηθείτε από όλες τις ομοσπονδιακές προστασίες που σας παρέχονται.

Πώς να επιλέξετε ένα φοιτητικό δάνειο

Πριν επιλέξετε ένα φοιτητικό δάνειο, πρέπει να λάβετε υπόψη μια σειρά παραγόντων. Λάβετε υπόψη τις ακόλουθες λεπτομέρειες καθώς συγκρίνετε δανειστές και προσφορές.

  • Συμπληρώστε το FAFSA: Εφόσον οι φοιτητές πρέπει πρώτα να επωφεληθούν από τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, το πρώτο καλύτερο βήμα είναι να συμπληρώσετε το Δωρεάν Αίτηση για Ομοσπονδιακή Φοιτητική Βοήθεια (FAFSA). Αυτή η φόρμα θα σας ενημερώσει σχετικά με τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια για τα οποία πληροίτε τις προϋποθέσεις, καθώς και το ποσό που μπορείτε να δανειστείτε.
  • Συγκρίνετε επιτόκια και όρους: Μόλις αρχίσετε να ψωνίζετε για ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια, φροντίστε να συγκρίνετε τους δανειστές με βάση τα επιτόκια και τις χρεώσεις δανείων τους.

    Αν έχετε αναρωτηθεί πώς να εξοφλήσετε τα φοιτητικά δάνεια όσο το δυνατόν γρηγορότερα, η λήψη δανείου με χαμηλό επιτόκιο και χωρίς προμήθεια μπορεί να βοηθήσει. Ελέγξτε εάν ο δανειστής έχει επίσης ποινές εκταμίευσης ή προπληρωμής.

  • Ελέγξτε για ευέλικτα σχέδια αποπληρωμής: Βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με τα προγράμματα πληρωμών που σας προσφέρονται. Εάν χρειάζεστε χαμηλότερη μηνιαία πληρωμή, αναζητήστε εταιρείες φοιτητικών δανείων που σας επιτρέπουν να αποπληρώσετε τα δάνειά σας για διάστημα 15 έως 20 ετών.
  • Ελέγξτε για Απαιτήσεις Επιλεξιμότητας: Ελέγξτε εάν οι δανειστές που σκέφτεστε να έχουν ελάχιστο πιστωτικό αποτέλεσμα ή ελάχιστο εισόδημα. Εάν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας είναι σε πολύ κακή κατάσταση και δεν έχετε συνυπογράφοντα, το καλύτερες εταιρείες επισκευής πιστώσεων μπορεί να είναι σε θέση να βοηθήσει.
  • Χρησιμοποιήστε έναν υπολογιστή δανείου για να δείτε τη μηνιαία πληρωμή σας: Χρησιμοποίησε ένα αριθμομηχανή φοιτητικού δανείου για να δείτε πόσο μπορεί να είναι η πληρωμή σας με διαφορετικούς δανειστές. Αυτή η μέτρηση θα επηρεαστεί από τα επιτόκια που σας προσφέρονται καθώς και από τα προγράμματα πληρωμών από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε.
  • Ελέγξτε την τιμή σας χωρίς σκληρή έρευνα: Τέλος, αναζητήστε εταιρείες φοιτητικών δανείων που σας επιτρέπουν να μετρήσετε την ικανότητά σας να πληροίτε τις προϋποθέσεις και να ελέγχετε το ποσοστό σας χωρίς καμία επίδραση στο πιστωτικό σας σκορ.
Διαβάστε περισσότερα  Τριήμερο Δρομολόγιο Νάπα - Love.Laugh.Explore.

Τι είναι η αναβολή φοιτητικού δανείου;

Τον Μάρτιο του 2020, το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ ανακοίνωσε την απόφαση να σταματήσει τις πληρωμές για επιλέξιμα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια, ενώ καθόρισε τα επιτόκια στο 0%. Το έκτακτο μέτρο, το οποίο τέθηκε σε εφαρμογή για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας COVID-19, σταμάτησε επίσης όλες τις δραστηριότητες εισπράξεων για ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Αυτό το έκτακτο μέτρο προοριζόταν αρχικά να διαρκέσει αρκετούς μήνες, αλλά η ημερομηνία λήξης έχει παραταθεί έξι φορές μέχρι στιγμής. Η περίοδος έκτακτης αναβολής έληξε στις 31 Αυγούστου 2022. Αυτό δεν πρέπει να συγχέεται με τα σχέδια διαγραφής φοιτητικών δανείων, τα οποία προτείνουν στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση να παραιτηθεί από ένα σταθερό ποσό από τα ομοσπονδιακά εκπαιδευτικά δάνεια.

Πώς βρήκαμε τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια

Για να βρούμε τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια στην αγορά σήμερα, συγκρίναμε τους δανειστές με βάση παράγοντες όπως τα επιτόκια και τα ετήσια ποσοστά που προσφέρουν, τις χρεώσεις δανείων και τις εκπτώσεις επιτοκίων και την ευκολία της διαδικασίας αίτησής τους. Επικεντρωθήκαμε σε δανειστές που προσφέρουν φοιτητικά δάνεια χωρίς προμήθειες προέλευσης και χωρίς κρυφές χρεώσεις και προτιμήσαμε εταιρείες που επιτρέπουν στους δανειολήπτες να ελέγχουν τα επιτόκια τους χωρίς σκληρή έρευνα.

Αναζητήσαμε επίσης εταιρείες που έχουν λογικές απαιτήσεις προσόντων που μπορούν να καλύψουν πολλοί καταναλωτές.

Σύνοψη των καλύτερων φοιτητικών δανείων για το 2024

Τελικές σκέψεις – Τα καλύτερα φοιτητικά δάνεια

Η επιλογή του σωστού φοιτητικού δανείου για το 2024 περιλαμβάνει την εξέταση βασικών παραγόντων όπως τα ανταγωνιστικά επιτόκια, οι όροι αποπληρωμής και οι ευέλικτες πληρωμές. Ενώ τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ιδιωτικοί δανειστές όπως το College Ave, το Splash Financial, το Sallie Mae, το Discover, το SoFi, το Ascent και το Credible προσφέρουν πολύτιμες επιλογές για να γεφυρώσουν τα κενά χρηματοδότησης.

Κάθε δανειστής καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες, από την ευελιξία και την αναχρηματοδότηση έως την επαγγελματική κατάρτιση και τα ευνοϊκά επιτόκια. Η προσεκτική αξιολόγηση των απαιτήσεων καταλληλότητας, των σχεδίων αποπληρωμής και των χαρακτηριστικών δανείου θα δώσει στους μαθητές τη δυνατότητα να κάνουν συνειδητές επιλογές στη διαχείριση των οικονομικών της εκπαίδευσης.